LEAP

De afgelopen maanden heb ik meegedaan met het Lead Enterprise Architect Programme van Microsoft. Een leuke serie presentaties en workshops waarin we door Microsoft in korte tijd eens even flink bijgepraat zijn over hun visie, strategie en productportfolio. Voor mensen zoals ik, die niet zo vreselijk diep in de Microsoft materie zitten omdat ze voornamelijk met mainframe en unix systemen te maken krijgen in hun werk, is dit een mooi programma om eens snel wat kennis bij te spijkeren.

Eén van de leuke dingen van LEAP is dat het programma afgesloten wordt met een studiereis naar het hoofdkwartier van Microsoft in Redmond. Dus nu zit ik hier ’s ochtends om half zes – veel te vroeg wakker door de jetlag – vanuit een hotel in Bellevue even een berichtje op m’n blog te tikken.

Aangezien de totale groep die meedoet met LEAP ruim 200 man groot is en we niet allemaal in 1 vliegtuig zijn gegaan (stel je voor dat er iets zou gebeuren en Nederland plotseling met zo’n 200 ICT architecten minder zou moeten doen – wellicht een leuk onderwerp voor een ander artikel) is de eerste helft, waar ik ook bij hoorde, gisteren al vertrokken uit Nederland en komt de 2e groep vandaag. Dat betekent dus dat wij vandaag vrij zijn en Seattle onveilig kunnen gaan maken. Ik ben hier nog nooit geweest, dus het zal mij benieuwen.

Mits de ‘non-disclosure’ regels van Microsoft het allemaal toelaten doe ik de komende dagen wat verslag van wat we zoal te horen krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.